Tietoa meistä

Olemme tamperelainen viheralan yritys. Päätoimialamme ovat viher- ja kivirakentaminen, leikkikenttärakentaminen, viheralan hoitotyöt ja viheralueiden suunnittelu.Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Hämeenlinnassa.

Työllistämme tällä hetkellä noin 10 henkilöä. Työkohteemme toteutetaan tiimeillä, joissa on kokenut työnjohto sekä koulutetut työntekijät.

Toimimme asiakaslähtöisesti koko projektin ajan. Tarjouksemme ovat selkeälukuisia ja niissä erotellaan työ- ja materiaalikustannukset. Sopimukseen päästyämme tiedotamme täsmällisesti rakentamisen aikatauluista. Urakointimme on tehokasta ja laadukasta. Huolellisen projektisuunnittelun ansiosta asiakkaan ei tarvitse pelätä yllättäviä lisäkustannuksia.

Vahvuutemme on hyvä tietotaito suunnittelussa ja rakentamisessa. Nämä yhdistämällä samaan konseptiin saadaan aikaan kustannustehokkuutta ja laatua.

MEIDÄT KANNATTAA VALITA!

 

MEIDÄN MISSIO!

  1. Avoimuus ja asiakaslähtöisyys. Perustelemme asiat, jotka kannattaa toteuttaa tai jättäätoteuttamatta. Opastamme asiakasta valitsemaan järkevän ja kustannustehokkaan ratkaisun.
  2. Selkeät tarjoukset, jossa eroteltuna materiaalit ja työt. Kirjallinen selvitys kohteen toteutuksesta tarpeen mukaan.
  3. Kuulumme tilaajavastuu.fi rekisteriin. Hoidamme verot ja työnantajavelvoitteet asianmukaisesti.
  4. Asiantunteva henkilökunta. Meillä kaikki työntekijät ovat alalle koulutettuja.
  5. Takaamme laadukkaan ja yksilöllisen toteutuksen. Annamme työllemme takuun!
  6. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin. Uskomme, että puskaradio toimii yhtälailla positiivisissa kuin negatiivisissakin asioissa.