Viherrakentaminen

Kaunis ja hyvin toteutettu piha parantaa asuinviihtyisyyttä, viimeistelee rakennuksen ilmeen ja nostaa kiinteistösi arvoa.

Teemme viherrakentamista ja viheraluekokonaisuuksia sekä yrityksille että yksityisille. Toiminta-alueenamme on Pirkanmaa ja Tampereen ympäristö lähikuntineen. Asiakkaitamme ovat yksityiset omakoti- ja kesämökkitaloudet, taloyhtiöt, isännöintitoimistot, kunnat ja kaupungit sekä rakennusliikkeet.

Pienimmät toimeksiannot ovat mm. omakotitalopihojen osittaisia perusparannuksia. Isommat työt ovat puolestaan isoja omakotitalo-, kerros- ja rivitalopihoja käsittäen kaikki piharakentamiseen liittyvät työvaiheet pohjatöistä istutuksiin.

Toteutuksesta vastaavat ammattitaitoiset työnjohtajat, sekä alan koulutuksen saaneet vihertyöntekijät (puutarhurit, hortonomit, kivimiehet). Kalustomme on nykyaikaista ja työkohtaisesti mitoitettu, jolloin tekemisemme on tehokasta ja laadukasta.

 

Viherrakentaminen etenee Viherrakentamisen pohjatyöt käynnissä

 

Viherrakentamisella viihtyvyyttä ja arvon nousua

Kiinteistöjen piha-alueet mielletään kasvavassa määrin kodin olohuoneen jatkoksi. Vihreys ja värikäs kukkaloisto yhdistettynä tarvittaviin toimintoihin luo asukkaille pihan, joka houkuttelee viettämään aikaa. Tutkimukset osoittavat myös, että harkittu suunnittelu ja pihan huolellinen rakentaminen nostavat kiinteistön arvoa jopa enemmän, kuin pihaan on investoitu.

 

Viherrakentamisen perustöitä ovat mm:

  • kylvö- ja siirtonurmikot perustamistöineen
  • istutustyöt (puut, pensaat, perennat, kesäkukat)
  • kuntan asentaminen pohjatöineen
  • koneelliset maansiirto- ja maanleikkaustyöt
  • terassit ja pergolat
  • kivirakentaminen
  • piharakenteet (aidat, hiekkalaatikot, kuivatustelineet, valaisimet, puurakenteet)

Yksinkertaiset toteutukset voidaan rakentaa ilman pihasuunnitelmaa. Haastavimpiin kohteisiin suosittelemme suunnitelman laatimista, jotta lopputulos vastaa odotuksia. Kauttamme saa myös tarvittavat suunnittelupalvelut.

Pihan rakennustyöt toteutetaan asiakkaan toiveen mukaan urakkamuotoisina tai tuntityöhinnoin.

 

Viherrakentaminen ja kotitalousvähennys

Ammattityön osuus piharakentamisesta on kotitalousvähennyskelpoinen. Erittelemme asiakkaalle loppulaskelmissa materiaalit ja työt, jolloin kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa. Avustamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Soita ja tiedustele lisää.