• Toimimme Tampereen ja Hämeenlinnan alueella

Viherrakennus Hämeenlinna

 

Tampereen viherrakennuksella on toimipiste Hämeenlinnassa, jonka toimialue on Kanta-Hämeessä, Hämeenlinnassa ja sen ympäristössä

Toimintaamme kuuluu:

Toteutamme kohteita yksityistalouksille, rakennusliikkeille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja nykyaikainen kalustomme mahdollistaa tehokkaan toimituksen ja laadukkaan lopputuloksen. Työllemme annamme takuun.

Viherrakentamisen palvelut

Toimintamme sisältää kaikki piharakentamisen vihertyöt, nurmikot, siirtonurmikot, puu-, pensas- ja perennaistutukset.

Peruskunnostettavilla tonteilla vanhan puutarhan leikkaus-, raivaus- ja puiden kaadot hoidamme ammattitaidolla.

Kivirakentaminen

Teemme Betoni- ja luonnonkivilaatoitukset sekä portaat ja tukimuurit. Palvelumme kattaa kaiken pohjatöistä valmiiseen pintaan.

Leikkikenttärakentaminen

Tarjoamme ammattitaitoamme niin uusien leikkipaikkojen perustamiseen kuin vanhojen saneeraukseen taloyhtiöille ja julkiselle sektorille.

Asennamme leikkivälineet ja rakennamme turva-alueet turvallisuusohjeiden ja -määräysten mukaisiksi. Taloyhtiöille meillä on oma leikkikenttäpaketti, joka soveltuu erinomaisesti pienille ja keskikokoisille taloyhtiöille. Kysy tarjousta myös isommista kokonaisuuksista

Viheralueiden hoitotyöt

Puutarha-alan ammattilaisina puutarhojen ja viheralueiden kasvukauden aikaiset samoin kuin lepokaudella tapahtuvat hoitotyöt ovat sydäntämme lähellä. Leikkaamme omenapuut ja muut hedelmäpuut, sekä pensaat. Hoidamme myös pensasaitojen leikkaukset

Taloyhtiöille, yksityisiin pihoihin ja julkisiin alueisiin laadimme yksityiskohtaisen hoitosuunnitelman, jonka perusteella on nopea ja helppo laskea hoitoalueen vuosittaiset kustannukset. Hoitotöitä toteumamme kertaluonteisesti tai vuosisopimuksella.

Neuvonta ja pihasuunnittelu

Neuvomme taloyhtiöitä kaikissa viherrakentamiseen ja viheralueiden hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Laadimme tarvittaessa suunnitelmat ja kustannusarvion niin uudis- kuin peruskorjauskohteisiin.

Tarjoamme pihasuunnittelua ja puutarhaneuvontaa myös yksityispihoihin. Pihasuunnitelmien laadinnassa käytämme apuna omia yhteistyökumppaneitamme.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Timo Koskinen, puh. 044 523 0943
timo.koskinen@tampereenviherrakennus.fi