• Toimimme Tampereen ja Hämeenlinnan alueella

Siirtonurmikko

Perustamme ja asennamme siirtonurmikot omakotipihoihin,
taloyhtiöpihoihin ja julkisen sektorin tarpeisiin.

Toimimme Tampereen ympäristössä Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan ympäristössä Kanta-Hämeessä.

Siirtonurmikko on hyvä valinta, kun nurmikko halutaan pikaisesti käyttöön. Käytämme siirtonurmiasennuksissa Premium siirtonurmea, joka on huippuluokan siirtonurmi. Käytetyn siemenseoksensa ansiosta Premium siirtonurmi on erittäin kulutuksenkestävä ja talvenkestävä.

Meiltä saatte kaiken avaimet käteen toimituksena.

  • Nurmialueen pohjatyöt
  • Nurmikon tilaus
  • Siirtonurmen asennus
  • Lannoitus, kalkitus, nurmikon ilmaus

Siirtonurmikon asennus

Siirtonurmikkoa asennetaan uudiskohteisiin ja myös saneerauskohteisiin kunnostettaessa vanhaa puutarhaa. Siirtonurmikon asennusaika on toukokuusta marraskuuhun.

Kestävää siirtonurmikkoa perustettaessa on tärkeää huomioida mm. asennuspaikan maaperän pohjaolosuhteet, käytettävä multamateriaali, asennuspaikan paahteisuus. Siirtonurmikko kestää, kunhan olosuhteet on huomioitu ja nurmikon kasvualusta on rakennettu ammattitaidolla.

Siirtonurmikko toimitetaan rullina, jotka tilaamme paikalle aikataulutoimituksena juuri asennuspäivän aamuun. Tällöin nurmikkorullat eivät pääse kuivumaan ja siirtonurmet asennetaan mahdollisimman tuoreina. Siirtonurmikon asennus pyritään tekemään puolessa päivässä ja kastelut aloitetaan jo siirtonurmien asennuksen ollessa käynnissä.

Siirtonurmikon hoito

Asennuksen jälkeen siirtonurmea on kasteltava reilusti 2-3 viikon ajan. Tämän jälkeen nurmikkoa hoidetaan, kuten nurmikkoa yleensä kuuluukin: leikkaukset, lannoitukset, kalkitukset ja ilmaaminen säännöllisesti.

Meillä viheralan ammattilaiset määrittelevät nurmikoiden kasvualustatarpeen. Nykyaikainen kalustomme mahdollistaa tehokkaan työn.

Jos haluat kauniin, kestävän ja helppohoitoisen nurmikon, ota yhteyttä!

Tampereen alue (Pirkanmaa):
Tero Ilomäki, puh. 044 529 6618
tero.ilomaki@tampereenviherrakennus.fi

Hämeenlinnan alue (Kanta-Häme):
Timo Koskinen, puh. 044 523 0943
timo.koskinen@tampereenviherrakennus.fi

 

YHTEISTYÖSSÄ:
Siirtonurmikkotuotanto Viitanen Oy (SNT Viitanen)